click here

Wednesday, January 6, 2010

online shopping tok baby

Posted by S.A.L.J.U sha at 9:56 PM

jeng....jeng....jengggg
naik keje lepas 4hari cuti new year
tengok2 barang yang mamasha order dah sampai....

mamasha beli papa tak tahu pun.....
hehehheee....
ade bising sikit la....
kite membeli tak ajak dia
ala,......mamasha beli online ajer la papa

senang
mudah
bg yang tengah malas nak jenjalan lame mencari ape yang dcari
kan...kan....kan....


 online order kat www.littleWhiz.com
harga sana boleh tahan
de yang offer berbanding web site lain dan berbanding kat shopping

mamasha surver produk Avent pun kat littleWhiz ni de offer tok breast pump
huhuhuuuuu
nak grap lg la pas ni

so yang kali ni sampai...
*
*
*



car n home bottle &baby food warmers
dan
Bumble Bee Infath sleep set

mamasha beli ni tujuannya memudahkan penggunaan ketika travel
warmers tu leh pakai dlm kete jgak
sleep set tu pun mudah bawak mane2...setakat baby nak gegolek nnt
ehhehee


tomel.....mudah lipat dan bawa


 
warmers...mudah pakai car n home


 

*
*
*

next....mamasha dah tgk produk breastfeeding kat web site ni jgak
cume tgk belah bagi tok beli

Avent manual breast pump set

@

Spectra 3 Electric breast pump set


cite2 mamasha mahu breastfeeding baby nnt dengan gigihnye
mamasha dah set kat kepala ni kat hati ni....hope berhasil nnt

nak breastfeeding ni mmg ibu kene set pk nak breastfeeding sejang preggy lg....tok menggalakkan sel hormon susu ibu nnnt
erm....tu yang mamasha tahu la bile membaca bab2 susu ibu ni
so...teruskan membaca menambah pengatahuan lg2 pd mama2 baru





0 comments on "online shopping tok baby"

Post a Comment