click here

Friday, January 1, 2010

mama:) papa:) baby:) 2010 3in1

Posted by S.A.L.J.U sha at 9:06 PM



2010
*
*
*
dr mama sha dsahkan hamil bulan 8 ari tu
pejam celik pejam celik
kandungan mama sha dah mencecah 6 bulan




eheheheee.....
seronok tengok pew0t yang sedang membesar dan makin bulat....
kekadang terasa masa berlalu pantas......dah 6 bulan mamasha  hamil
kekadang terasa masa tu lambat plak.....berdebar2 menanti sebuah kelahiran
tak sabar rasanye menanti 40mggu
harap sangat2 kandungan selamat mencecah cukup 9bulan menanti kelahiran

ape yang mamasha rasai skg.....
gelombang dalam pew0t ni....
semacam baby beralun dalam air ketuban tu
alhamdulillah...tu tandanye baby mama sihat aktif

mak mertua dah ckp nak buat kenduri doa selamat dalam masa kandungan 7 bulan nnt
hope sangat2 time 7bln nnt papa de dapat balik cuti
erm.....papa dah nak naik laut klu ikut jadual yang d email kan
tp kompem lom ag la....
erm....berdebar plak mamasha dah tibe masa kene berjauhan ngan papa
mama sure rindu sesangat papa

papa.....
2bulan papa suti guling2 ngan mama wif baby memanje dlm tummy mmg seronok
heheheee....balik kg pun mak perasan pe papa dah naik badan
makin berisi
bese la.......wife pandai jaga
ari2 masak.....
kekadang de gak belasah makan luar
tp lg seronok mama masak
papa makan habisssssssssssss.....
cam sedap jer
time papa cuti ni la mama belajar mcm2 masakan
sbb de org yang nak makan dan de permintaan dr pa...
pe papa sebut teringin nak makan
sure mama akan usahakan....
tak tahu pun....bukak resepi...try ajer resepi internet...pepandai la tolak tambah
jadi jgak...ehehehee....perempuan ttp perempuan kan.....
dan air tangan isteri lebih berkat dan pengerat kasih sayang


sempurna bahagia
papa mama baby


alhamdulillah mama dberi sebuah cinta dr papa yang tidak terhingga perasaan dan jiwanya
jodoh kami sgt sempurna kurniaanNYA

luv u so much papa






0 comments on "mama:) papa:) baby:) 2010 3in1"

Post a Comment