click here

Friday, January 29, 2010

kenduri doa selamat mama & baby

Posted by S.A.L.J.U sha at 10:18 AM
saban minggu kami akan 'tidak akan lekat drumah sweetlove shasauffi'
dsbbkan...akan balik kg dan berjalan ajer

mamasha letih.............!!!!!!!!!
kekadang nak jerit begitu
tp..apekan daya
bile papa ade..mcm2 urusan dan segala majlis akan dpenuhi permintaan untuk hadir
mentang2 la papa ade.... segala nye papa nak hadir...
papa plz igt mama ni boy0t tau...............
letih.................!!! dengan kerenah dsekeliling yang kekadang 'oicc..geram nye hati'

*diam*

so kali ni pun kene balik kg
papa plan buat kenduri d rumah wan pasoh tok mama yang preggy seven month
ikut jer la
sbb nye....insyaallah papa mule offshore balik maybe mggu 8hb feb tu
so...bwat kenduri masa papa ade bersama2 lg la

*terima kasih*

wan milah tok din nak buatkan kat uma pasoh
mama bawak nek nab la dtg pasoh
sama mendoakan majlis doa selamat buat mama

*menu*
nasi putih
ikan keli belada
sayur(*ape2 la)
masak lemak cili api (ayam atau ape2 la..)
?
?
sirap sunquik
limau menderin (musim CNY)

**ikan keli menu mama nak sesangat...mama mmg suke org nogori masak keli lada....pedasssss

*done*
ahad balik melaka....
isnin dah nak mengadap sembah doc kat GH melaka
aduss......
dssbkan isnin lepas checkup doc kata air ketuban mama berkurangan
mama lat seminggu dah kene dtg balik
doc nak buat docler monitor aor ketuban mama lg

ya allah, letakkan hambamu dlm keadaan dlindungai mu, kandungan yang sihat, baby yang akan bertahan hingga kelahiran matang 9bulan

baby....mama pujuk baby ni
baby pun kuat semangat tau
mama akan sedaya upaya berusaha meletakkan baby dlm keadaan baik dlm tummy mama
kite akan berjumpe saat kematangan baby untuk dlahirkan sihat selamat sempurna baby dan mama

*insyaallah*

0 comments on "kenduri doa selamat mama & baby"

Post a Comment