click here

Tuesday, April 5, 2011

Tq so much...love tutorial bb blog

Posted by S.A.L.J.U sha at 7:36 PM

Salam uols....

Nak maklum ni entry percubaan sha via BlackBerry.

Semalam de post status fb yg sha mencari SIFU blog via bb.

Akhirnye dperkenalkan oleh noratikah FB... Ttg sifu yg buat entri blog dr bb.

Rerupanya.... Kak marsha yg dmaksudkan...
Sha mmg silent reader dia...org2 kapal.

Maka nak menuntut kene la bertanye kan... Sha pun tinggalkan jejak kat comment dia, tanye pasal post entry blog dr bb.

Hari ni...1 entry khas tutorial blog dr bb dbuat oleh kak marsha.
Ohhh... Tq so much.

Ni link kak marsha

http://diaryizzara.blogspot.com

Cuma sha xtahu bolehke masukkan link mcm cara blog tu... Ni sha tuliskan je link dia utk yg berminat tutorial tu.

Nak tanye lg sifu marsha...camner nak gambar dlm tulisan entry..

So... Sila la mencuba.

Sha sudah... Anda bila lg...
Sharing is caring >_<


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments on "Tq so much...love tutorial bb blog"

Marsha on April 5, 2011 at 10:17 PM said...

ahaks.. ape pulak sifu.. sy pun baruuuu je belajar jugak.. akekekeke..

tulah pasal tulisan antara entry tu dulu berjaya buat sekali je pastu dah tak boleh... geram betul.. so sebab malas nak transfer gambar dr bb ke netbook, sy update dulu gambar dari bb ke blog, baru tambah cerita pastu kat netbook..

kalau malas, biar je sume gambar tu kat atas.. sebab tatau cara lain.. hehehe

Cik Masni Soberi on April 6, 2011 at 10:18 AM said...

nice try... =)

wardah on April 6, 2011 at 10:41 AM said...

wah dah ada BB baru.senang la update blog pasni Sha.

Fadilah R. on April 6, 2011 at 11:42 AM said...

nak try jugak lah. cume xsuke tgk screen bb ni kecik sgt. tak puas rasenye.

Post a Comment