click here

Wednesday, September 29, 2010

jiwa baru ....m00d baru........sile update blog!!!!!!!

Posted by S.A.L.J.U sha at 9:16 AM
*
*
*

huwawawawaaahhhh.....

mamasha dah hantuk pale kat dinding puas2

dah cubit2 kemalasan diri yg menjalar jalar lepas raye aritu

dah puas saiko hati supaya rajin2 kan jari jemari

tp............

masa plak

bagaikan cemburu sgt kat mama ni
asik nak cepat abis jer 24jam tu
tak pun bz ngan keje rumah
seronok melayan qaish ajer

masuk dapur masak masak masak...........MASAK???

yuppppp la

klu berDUA jer ngan qaish mmg mamasha bantai sempoikan diri jer

tp 

kami berTIGA

yeeeeeeeeeeeee  berTIGA

: )

papa qaish la org nye

hubby cuti hujung tahun nama nye

sape2 org offshore paham la "CUTI HUJUNG TAHUN" ni

betul takkkkk???? 

*
*
*

so mamasha akan update semula blog ni ngan entry qaish haiqal

plzzzz ade gambar sekali k

klu tak mood menulis mmg blur

pasti dah RINDU kan budak montok yg slim balik ni

qaish haiqal sedang mengurang kan berat....ohhh kenape begitu???

mama pun xsuke qaish xminum susu

tp tgk gaye ....qaish mcm nak ringankan badan dia sikit...sbb skg qaish sedang aktif memusing zasssss terus meniarap

tak sabar menanti anak teruna mama ni membesar step by step selepas ni

mama pun dah start cereal kat qaish

dengan bowl tomel blue spoon harap qaish selera memulakan makan


ohh byk nye nak dtulis...satu persatu la ye...jap ag entry baru lg...

ni baru nak tiupkan aura mood menulis kembali d jari jemari jer

sape rindu sayerrr.....angkat tangan.....

mama sile rajin update blog tau

jgn lupe entry cumel cumel qaish haiqal....(pesanan dr anak....ohh ye la tu)










1 comments on "jiwa baru ....m00d baru........sile update blog!!!!!!!"

Dayu on September 29, 2010 at 11:37 AM said...

sekeping je gmbar qaish??
mana cukup
dah lah dh lama tak tgk dia

Post a Comment